Echipa Gorj TV, agresată de clanul Elinescu

Tunul imobiliar pe care vor să-l dea câţiva şmecheri de Slivileşti le-a luat minţile celor care văd numai bani în faţa ochilor. Mai mulţi membri ai familiei Elinescu au agresat reporterul Gorj TV Loredana Glemeianu. Aceasta a fost lovită de Elinescu cu parul în picior, trasă de păr şi lovită peste faţă. Cameramanul Emil Hîrsu a fost îmbrâncit şi ameninţat. Cei doi au făcut plângere penală la Poliţia Slivileşti împotriva a trei membri ai familiei Elinescu.

Loredana Glemeianu a explicat că echipa Gorj TV nu făcea decât să constate în teren dacă cele discutate în şedinţa de consiliul local de mai devreme sunt adevărate: „La şedinţa Consiliului Local Slivileşti s-a votat trecerea în intravilan a unei suprafeţe de circa 9.000 de metri pătraţi. Fostul viceprimar Murgu a susţinut că pe acest teren au fost construite anul trecut două cabane fără autorizaţie, pentru că în zonă nu se puteau da autorizaţii, fiind în perimetrul de extindere a exploatării miniere. Practic, părea a fi un tun imobiliar, deoarece unii au construit acolo cabane pentru pescari pe care doresc să le negocieze mai târziu cu cei din minerit, în vederea exproprierii, după cum au susţinut câţiva consilieri locali. Aceştia spun că terenul a fost închiriat de familia Elinescu binecunoscutului om de afaceri Mihai Râmescu din Motru. După şedinţă am mers la faţa locului pentru a verifica în teren cele susţinute de consilieri. Ne-au înconjurat mai multe persoane, cred că în jur de 6-7, dintre care trei au fost extrem de agresive. Ne-au lovit şi ameninţat, astfel că am depus plângere penală împotriva celor trei”.

Martori la incident au fost şi doi consilieri locali, Valentin Lambu şi Adrian Zăvoianu. Primarul Sorin Bucurescu şi mai mulţi consilieri locali PSD, care au fost de partea tunului imobiliar, s-au deplasat aseară la poliţie, curioşi să afle dacă cei doi jurnalişti au depus plângere.

Vizualizări: 315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: