Lucrările la drumul expres încep peste cel puțin un an

Cel mai devreme în vara anului viitor ar putea demara lucrarea la drumul expres Craiova – Târgu Jiu. Anunțul a venit de la deputatul PSD Mihai Weber. Acesta a explicat că, în curând, se va stabili firma constructoare, dar lucrările efectiv vor începe „într-un an, un an și jumătate”.

Peste 100 de kilometri va avea drumul expres Craiova – Târgu Jiu. Trei firme au depus oferte, iar cea câștigătoare va fi desemnată în această vară. „Sunt trei oferte depuse. Sunt evaluate aceste oferte și vom avea câștigătorul în scurt timp. A fost ridicat în procedura pe SEAP un pachet care include studiul de fezabilitate alături de proiectul tehnic, de execuție. Când va fi selectat ofertantul va avea la dispoziție maximum 24 de luni, eu cred că, în cel mult un an, un an jumătate, vom avea și soluțiile propuse ca, practic, după un an jumătate să înceapă execuția efectivă. Am depășit toate acele faze de scepticism. Suntem în linie dreaptă cu această lucrare”, a spus deputatul Mihai Weber.

Luna trecută, CNAIR a anunțat că va aloca suma de 27,661 milioane de lei, credite de angajament necesare contractului pentru drumul expres Craiova – Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,076

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: