Rovinari: Internatul liceului, transformat în cabinete medicale

Internatul liceului din Rovinari se transformă în cabinete medicale. Toate spațiile vor avea altă destinație din acest an. Este vorba de circa 30 de camere în care vor funcționa cabinete medicale sau își vor desfășura activitatea jandarmii din oraș.

Tot mai puțini copii optau să rămână cazați la internatul liceului din Rovinari, așa că autoritățile vor să folosească în alt scop spațiile de acolo. Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi în ședința de Consiliu Local de la finalul acestei luni. „Aprobă schimbarea destinației suprafeței de 1358,85 mp (28 camere) care aparține Colegiului „Gheorghe Tătărescu”, Rovinari, din internat (spații de învățământ, cazare elevi) în spații cu altă destinație, pe o perioadă de cinci ani, în conformitate cu avizul conform al Ministerului Educației Naționale”.

Mai exact, 21 de camere, situate la parter și la etajul 1, vor deveni cabinete medicale individuale, 6 camere de la parter și etajul 1 vor fi alocate Secției de Jandarmi Rovinari și o cameră situată la parter se va transforma într-un cabinet de medicină dentară școlară.

Fiecare cameră va rotunji conturile primăriei. „Se aprobă redevența de 2 euro/lună/mp, valoarea totală fiind de 70,50 euro/lună, respectiv 846 euro/an”, se mai arată în hotărârea aleșilor locali.

Vizualizări: 1,634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: