Lung: Sunt convins că vom promova

Căpitanul ACS Şirineasa este convins că echipa finanţată de gorjeanul Nicolae Sarcină, care joacă la Petroşani, va promova în Liga a II-a. Daniel Lung a renunţat la trei salarii pe care le mai avea de luat de la Pandurii pentru a merge la echipa din Valea Jiului, unde a devenit rapid căpitan.

Şirineasa este lider detaşat în serie. „Seria din care facem parte pare una echilibrată, dar, din punctul meu de vedere, avem cel mai bun lot şi sunt convins că vom promova. Ce am observat la meciuri este faptul că toate echipele care joacă împotriva noastră îşi dau viaţa pe teren. Şi acest lucru ne face pe noi să tratăm fiecare meci cu seriozitate şi să nu mai facem paşi greşiţi”, a spus fundaşul central Daniel Lung (30 de ani).

A renunţat la trei salarii

Pandurii Târgu Jiu este echipa de la care Daniel Lung a mers la Petroşani. Fotbalistul lui Cristian Dulca spune că i-a convenit mai mult varianta Petroşani decât să rămână în retur la Pandurii, în Liga a 2-a, unde era neplătit de trei luni. Astfel că jucătorul a renunţat la toţi banii pe care îi mai avea de luat pentru a fi lăsat să plece la ACS Şirineasa.

Sâmbătă, Şirineasa joacă în deplasare la CSU Craiova II. „Nu ne interesează pe ce loc se află în clasament adversarele noastre, noi ne vedem de obiectivul nostru. Ne-am dori să câştigăm toate meciurile până la final pentru a nu avea emoţii. Dacă voi promova, am de gând să mai stau un an la Petroşani în Liga a 2-a, dat fiind faptul că am contract pe o perioadă de un şi jumătate la Petroşani”, declară Lung.

În aceeaşi etapă, gorjenii de la Internaţional Băleşti fac deplasarea la CSM Şcolar Reşiţa.

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: