Magazin Profi la Bălești, în clădirea unui fost edil

Primul magazin Profi va fi deschis în curând la Bălești. Pentru punerea în funcțiune a acestui nou market, zece persoane din localitate au fost recrutate. Acesta și-ar putea începe activitatea chiar de luna viitoare. Magazinul Profi va funcționa într-o clădire deținută de fostul viceprimar de la Bălești, Cătălin Stolojanu.

 Magazinul Profi va fi pus în funcțiune în satul Bălești, lângă drumul național 67, acolo unde până nu de mult își desfășura activitatea magazinul La doi Pași. Clădirea este relativ nouă și aparține fostului viceprimar de la Bălești care preluase în franciză La doi Pași. Cătălin Stolojanu a spus că a renunțat la afacerea sa pentru a da undă verde celor de la Profi pentru înființarea unui market, discuțiile despre această posibilitate fiind unele mai vechi. "Numai parterul clădirii a fost închiriat pentru magazinul Profi. Mi-am închis afacerea să le dau posibilitatea să facă magazinul. În primul rând eu mă bucur pentru comunitate, că le-am adus Profi aici. Nu pentru mine, eu am", a spus Cătălin Stolojanu.

Profi ar fi închiriat clădirea pentru o perioadă de 15 ani. Autoritățile locale au primit cu bucurie vestea, mai ales că un număr însemnat de cetățeni și-au găsit astfel un loc de muncă. "Au făcut o selecție de personal, în jur de zece fete au fost angajate. Au venit cei de la Profi în urmă cu câteva săptămâni și au făcut această selecție. Din ce am înțeles de la ei, în luna februarie ar vrea să deschidă. După jumătatea lunii. Este un lucru chiar bun", a explicat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.

Pentru deschiderea acestui nou magazin cei de la Profi Rom Food au depus o solicitare de emitere a acordului de mediu, la Agenția pentru Protecția Mediului Gorj, în vederea efectuării unor amenajări interioare și exterioare.   

Vizualizări: 2,582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: