Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mamă îngropată de vie. Fiul, obligat să-i sape groapa!

Un bărbat de 48 de ani a fost arestat luni, fiind suspectat că și-a ucis concubina de Crăciun. Mai mult, fiul femeii, de 17 ani, a fost pus să sape o groapă lângă casă, existând ipoteza că femeia nu murise când a fost îngropată. Crima a avut loc în comuna ieșeană Scobinți.

Cei doi concubini consumaseră băuturi alcoolice de Crăciun, iar la întoarcerea spre casă, ea ar fi căzut pe drum. Bărbatul a lovit-o și l-a chemat pe băiat să îl ajute să o care pe femeie în casă. Pentru că i s-a părut că e moartă, a decis să o îngroape lângă casă. După câteva zile, băiatul a povestit totul unui vecin, care a anunțat poliția. 

Cei doi concubini au două fetițe care vor fi date în plasament. Aceștia obișnuiau să consume băuturi alcoolice și să-și agreseze copiii. (A.A.)

Vizualizări: 6,872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: