Managerul unui spital din Gorj merge la examenul de rezidențiat de la Craiova ca să facă rost de medici

Este nevoie urgentă de medic radiolog la Spitalul Orășenesc din Novaci. Unitatea medicală are nevoie de un specialist pentru că se dorește încheierea unui contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj pentru serviciile medicale la secția de Radiologie. Managerul spitalului va merge săptămâna aceasta la Craiova unde se va desfășura examenul de rezidențiat în speranța că va reuși să convingă vreun medic radiolog să vină să lucreze să lucreze la Novaci.

În acest moment, serviciile medicale în Secția de Radiologie a Spitalului Orășenesc Novaci sunt oferite de doi medici care au încheiate contracte de prestări servicii cu unitatea medicală.

”Pentru CT se transmit și primim rezultatele prin fax, iar pentru radiografii vin de 2 ori pe săptămână și dau rezultatele. În caz de urgențe majore trimitem radiografia și primim răspunsul tot prin fax. Medicul care îl aveam angajat a plecat în timpul pandemiei și nu am mai reușit să angajăm de atunci”, a precizat Grigore Emil, managerul Spitalului din Novaci.

Este nevoie urgentă de medic radiolog angajat la această unitate medicală pentru încheierea unui contract de prestări servicii cu CJAS Gorj. ”Voi merge la Craiova unde se va desfășura examenul de rezidențiat ca să găsesc medic radiolog. Eu cred că am șanse să conving un medic să vină să lucreze la Novaci. De la anul trebuie să facem contract cu CJAS Gorj pentru computerul tomograf și o condiție este să avem medic angajat”, a mai spus managerul de la Novaci.

Vizualizări: 5,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: