Cunoscut medic gorjean, colaborare cu o importantă clinică din Craiova

Medicul ortoped Bogdan Niculescu anunță că va trata și pacienți din județul Dolj. De luna viitoare, va începe o colaborare cu Regina Maria Craiova și face, de asemenea, intervenții chirurgicale artroscopice și chirurgie de o zi.

Anunțul a fost făcut chiar de el, pe pagina sa de Facebook: “Pentru a veni în sprijinul pacienților din Craiova și zonele limitrofe si datorită unui număr crescut de solicitări din zona județului Dolj, mai ales din Calafat (orașul în care am locuit până la varsta majoratului), sunt onorat sa încep o nouă colaborare cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria - Craiova .

Începând cu luna noiembrie 2023, voi acorda consultatii pentru orice tip de patologie ortopedică (degenerativă,traumatică sau spinală) și voi efectua intervenții chirurgicale artroscopice și chirurgie de o zi (one day surgery), în locația Policlinica Centrală Craiova. Pentru început, mă găsiți în data de 03 noiembrie 2023, între orele 9.00-13.00 pentru consultații si investigații de specialitate în locația sediului central din strada Păltiniș,Nr.1”, anunță medicul Niculescu. 

Vizualizări: 2,730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: