Mii se gorjeni suferă de afecțiuni urologice. Cum obții o consultație la SJU Târgu Jiu

Cabinetul de Urologie al Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a oferit consultații și tratamente pentru peste 3.100 de pacienți, de la începutul anului. Serviciile medicale furnizate includ consulturi, sondaj vezical, dilatații uretrale, pansamente și multe altele, în funcție de diagnosticul fiecărui pacient.

În Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, locuitorii județului Gorj au oportunitatea de a primi consultații medicale de specialitate în diverse domenii, fie pe bază de trimitere de la medicul de familie, fie contracost.

Echipa de medici urologi a Cabinetului de Urologie este alcătuită din: Dr. Constantin Mădălin Dinu, medic primar în urologie, cu competență în ecografie,  Dr. Ciprian Guță, medic primar în urologie, specializat în ecografie, Dr. Cătălin Folcuți, medic primar în urologie, doctor în medicină, cu competență în ecografie, Dr. Daniel Dănilă, medic specialist în urologie, cu competență în ecografie.

Printre cele mai frecvente afecțiuni urologice întâlnite se numără infecțiile de tract urinar, pietrele la rinichi, incontinența urinară și cancerele de prostată sau vezică urinară.

Programul medicilor urologi poate fi consultat pe site-ul instituției medicale pentru cei interesați.

Secția de Urologie asigură, de asemenea, servicii de internare de urgență pentru pacienții planificați în Ambulatoriul Integrat, în vederea efectuării investigațiilor și tratamentelor necesare. De la începutul anului, peste 850 de pacienți au beneficiat de intervenții chirurgicale în Secția de Urologie, acestea variind de la tratamentul calculilor urinari la intervenții pentru adenomul de prostată sau tumori vezicale efectuate prin abord endoscopic.

Pentru programări la Cabinetul de Urologie din cadrul Ambulatoriului Integrat, puteți suna la numărul de telefon 0741151346 sau să faceți programare online, accesând site-ul instituției medicale. 
 

Vizualizări: 1,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: