Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Marea dezinsecţie se face din avion la Târgu Jiu

După ce au început lupta cu ciorile din Parcul Central, autorităţile fac demersuri să scape şi de căpuşe ori alte insecte care reprezintă un pericol pentru târgujienii care ies la iarbă verde. În zilele următoare, va începe dezinsecţia.

Primele acţiuni se vor face din avion şi vor continua până la sfârşitul lunii august. După tratamentul aerian, procedurile de dezinsecţie a oraşului vor continua cu tratamentul la sol. „Şi în acest an va fi realizată dezinsecţie. Prima etapă va avea loc în perioada 5-10 mai, din avion. În total, vor fi cinci etape: trei din avion şi două de la sol. Sunt vizate zonele verzi, spaţiile de joacă. Aceste acţiuni de dezinsecţie se vor realiza până la sfârşitul lunii august”, a explicat Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Substanţele pulverizate pe spaţiile verzi şi în zonele cu luciuri de apă nu sunt periculoase pentru oameni. (M.M.)

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: