Maria Constantin a depus actele de divorţ şi pleacă la Londra

Fosta solistă de la Doina Gorjului, Maria Constantin, îşi vede de carieră, în ciuda atacurilor zilnice de care are parte din partea soţului cu care se află în divorţ. Pentru că Marcel Toader nu a vrut o despărţire la notar, fără scandal, Maria s-a adresat instanţei de judecată şi a cerut divorţul. Prima înfăţişare va avea loc pe data de 21.11.2017, atunci când cei doi ar trebuie să se vadă faţă în faţă.

După acest episod, artista va pleca la Londra, unde va cânta pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională. Concertul va avea loc la restaurantul Carpatica, preţul biletului fiind de 20 de lire sterline. Biletul include o carafă de vin pentru domni şi două cocktail-uri pentru doamne, anunţă organizatorii. Publicul este rugat să poarte ţinută tradiţională românească. „Voi aduce cântec românesc şi multă bucurie in cea mai importantă zi, unde voi spune alături de românii mei dragi, LA MULŢI ANI ROMÂNIA!”, a scris cântăreaţa de muzică populară pe Facebook.

Maria Constantin a lansat recent şi videoclipul piesei „Rămâi cu dragostea” şi are de gând să se apuce de o afacere cu haine.

Vizualizări: 10,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: