Maria Constantin, vacanţă cu fiul ei

Tânăra interpretă de muzică populară Maria Constantin petrece clipe fericite alături de fiul său, Codruț, în vârstă de opt ani. Copilul locuiește la Târgu Jiu, împreună cu tatăl său, Ciprian Tapotă, iar Maria a venit să-l ia pe băiat în vacanță.

În primăvară, cei doi artişti au fost într-o dispută din cauza fiului lor. Atunci, Maria a vrut să-și ia băiatul în vacanţa programată, dar s-a lovit de un refuz categoric din partea primului soț. Ciprian Tapotă a refuzat să-i dea Mariei procură să poată ieși din țară cu fiul lor.

Chiar dacă amenința că va contesta acest lucru în instanță, artista a renunțat la această cale și a ales să petreacă vacanța din acest an în țară, împreună cu băiețelul ei. La sfârșitul săptămânii trecute, cei doi au fost în Târgu Jiu, apoi au plecat în capitală. Au fost în parcuri, la muzeul Antipa din București și urmează să ajungă la mare. ”De câteva zile profit de acest timp unic alături de băiatul meu. Am fost prin diferite locuri frumoase, vrem să facem mult mai multe, dar a fost ploaia asta, care ne-a împiedicat. Spre finalul săptămânii mergem la mare”, a mărturisit Maria Constantin pentru click.ro.

Vizualizări: 3,529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: