Horoscop

Berbec

Ai mulţi susţinători astăzi, fie la locul de muncă, fie acasă, printre cei dragi şi apropiaţi. Popularitatea de care te bucuri acum este rodul unor eforturi depuse de-a lungul multor săptămâni, chiar şi fără să-ţi dai seama. Bucură-te de aceste momente, însă fii vigilent în continuare şi prezintă-te modest.

Taur 

Eşti vedetă astăzi, oriunde te-ai duce sau orice activitate desfăşori. Mulţi vor veni în preajma ta fie pentru sfaturi, pentru a te admira, fie pur şi simplu de a se simţi bine în preajma ta. Există şi unii care te vor provoca, poate fără intenţie, însă percepţia ta vizavi de aceştia te va duce cu gândul la situaţii ascunse care se ţes în umbră.

Gemeni 

Poţi susţine discuţii elevate astăzi spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, te vei mira şi tu de tine, cât eşti de capabil pentru a face prezentări şi interpretări filozofice. Totuşi, evită subiectele pe care le stăpâneşti prea puţin sau persoanele care nu te pot înţelege.

Rac

Aspectele financiare reprezintă temă principală a zilei. Se pare că vor interveni cheltuieli comune cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Fii prudent şi cheltuieşte cu măsură! Prioritare ar fi facturile, taxele, dar şi serviciile necesare îmbunătăţirii sănătăţii tale.

Leu 

Tentaţia de a-i provoca pe alţii este mare şi se pare că uneori te amuză. Însă, ceilalţi se vor îndepărta de ţine dacă ai să continui să te tot joci pe seama lor. Controlează-ţi reacţiile şi fii ceva mai îngăduitor. Sunt momente pasagere în care poţi strica relaţii şi situaţii bune.

Fecioară 

Mijlocul săptămânii anunţă multă forfotă la serviciu, astfel că ar fi bine să-ţi alcătuieşti un program de priorităţi. Relaţiile colegiale sunt tensionate, doar pentru că fiecare are sarcinile lui de îndeplinit. Bazează-te numai pe tine şi ai încredere că vei rezolva tot ce-ţi propui. Sănătatea este vulnerabilă, dar evită, pe cât posibil, analizele şi consultaţiile medicale.

Balanţa 

Ai nevoie de sprijinul celor dragi, însă aceştia au cu totul alte priorităţi şi te observă prea puţin. Fii înţelegător şi acordă-le celorlalţi timp şi spaţiu să se desfăşoare cum doresc. Ai putea să te refugiezi într-un hobby sau să te plimbi prin locurile preferate. După-amiază sunt posibile discuţii aprinse cu persoana iubită şi cu copiii.

Scorpion

Pentru că atenţia şi eforturile tale sunt concentrate în segmentul profesional sau în activităţi comune cu prietenii, atmosfera din sânul familiei este tensionată. Ocupă-te de casă şi de cei dragi! Implică-te în treburile domestice, vino cu idei noi pentru redecorarea spaţiului de locuit sau propune un program de reuniuni cu rudele şi de vizite în locurile natale.

Săgetător 

Ziua este favorabilă comunicării şi călătoriilor pe distanţe scurte. Totuşi ai grijă să nu-ţi expui prea mult ideile, pentru că alţii pot profita de acest lucru. Mai ales pentru segmentul profesional sunt şanse bune de a afla informaţii preţioase. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt tensionate, aşa încât nu te baza prea mult pe sprijinul rudelor sau prietenilor.

Capricorn 

Se întrezăresc cheltuieli, fie pentru o călătorie, fie pentru studii, cercetări sau activităţi culturale. Sunt şanse să-ţi crească veniturile, chiar dacă e vorba de sume mici. Deocamdată ai suficiente resurse, încât să-ţi duci traiul decent. Mofturile pot să mai aştepte. Partenerul de viaţă sau colaboratorii îţi vor solicita sprijinul financiar.

Vărsător 

Ziua este favorabilă înnoirii pe toate planurile. Renunţă la obiceiuri, idei, demersuri învechite, neprofitabile şi orientează-te spre noi orizonturi. Poate părea dificil la început, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi orice obstacol.

Peşti

Discreţia şi misterul care te învăluie astăzi te ajută să treci neobservat, atât la serviciu, cât şi în mediul familial. Este bine să-ţi dozezi eforturile, să te odihneşti şi să eviţi spaţiile aglomerate şi situaţiile tensionate. Provocările dinspre locul de muncă sunt majore, dar le poţi face faţă cu puţin efort.

Vizualizări: 610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: