Măruţă vrea să refacă trupa Andre

Cătălin Măruţă trebuie să le convingă pe fostele membre ale trupei Andre, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, să cânte împreună, la "Happy Hour", la cererea telespectatorilor, mulţi dintre ei propunând acest lucru la rubrica "Cele 7 minuni ale lui Măruţă", informează Pro TV.

După multe încercări de a o convinge pe Anna Lesko să îi calce pragul emisiunii, Măruţă are acum o nouă misiune: să le readucă faţă în faţă pe Andreea Antonescu şi Andreea Bălan.

Pentru că cea de-a doua minune pe care trebuie să o îndeplinească este să le convingă pe fostele Andre să cânte din nou împreună, la "Happy Hour", Măruţă a adunat cei mai tineri şi arătoşi "Moşi" din ţară şi le-a dat mână liberă la dans, pentru a le convinge ei pe fete.

Chiar dacă a trecut ceva vreme de când fetele cântau "Moşule, ce tânăr eşti", Măruţă s-a gândit că cei mai sexy "Moşi" pot dansa pentru reuniunea Andre. Iar aceştia, dansatori în trupa de strip-tease Flamingo, au dansat cu foc cu gândul la împăcarea celor două. Rămâne, însă, de văzut dacă fetele vor să fie din nou "Libere la mare", măcar pentru o ediţie "Happy Hour".

Vedeta Pro Tv are la dispoziţie toată săptămâna pentru a îndeplini această a doua minune din cadrul rubricii "Cele 7 minuni ale lui Măruţă". Votarea continuă în tot acest timp pe www.happyhour.ro, unde fanii emisiunii de la Pro TV pot alege minunea pe care vor să o vadă îndeplinită săptămâna viitoare. Ei au de ales dintre următoarele minuni: să se împace Monica Columbeanu cu Iulia Albu, să se tundă Maria Dragomiroiu, Simona Sensual să devină Simona Om Normal, Paula Seling să cânte cu trupa Zero, să-şi schimbe numele trupa Bambi, Mariana Moculescu să cânte cu Paraziţii şi să se refacă trupa Blondy (Andreea Bănică şi Cristina Rus).

Vizualizări: 1,816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: