Mașina ruptă în două, trei tineri au murit

Un accident groaznic și greu de explicat a avut loc în Tulcea unde o tânără de 17 ani și un băiat de 15 ani au murit pe loc iar al treilea tânăr, de 21 de ani, a decedat la spital.

Conform ISU ”Delta” Tulcea, accidentul s-a produs joi, pe drumul european E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag. La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri ai Stației de Pompieri Babadag, precum și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

”Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două dintre victime (o persoană de sex masculin și o persoană de sex feminin) prezentau leziuni incompatibile cu viața. A treia victimă (sex masculin), a fost preluată de un echipaj a Serviciului de Ambulanță Județean care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. La fața locului, s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu”, a transmis ISU Tulcea.

Potrivit martorilor, conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, care a ajuns în comă la spital, era cel care a produs accidentul iar în mașină se aflau și victimele care au decedat pe loc.

Accidentul violent a rupt mașina în două, însă e neclar în ce condiții s-a produs acesta.

Vizualizări: 2,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: