Horoscop

Berbec

Mare grijă până unde întindeţi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urât. O vorbă necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe, tocmai de aceea trebuie să gestionaţi cu prudenţă orice factor de risc cu care vă confruntaţi azi.

Taur

Dacă nu primiţi nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu vă aflaţi în mediul adecvat pentru scopurile dumneavoastră. Căutaţi alt grup de colaboratori, ieşiţi din spaţiul sumbru în care aţi nimerit, pentru că v-ar putea influenţa negativ. Sunteţi plin de energie, de poftă de mişcare şi de acţiune, ori acest anturaj ostil, împovărat de griji şi probleme, s-ar putea să vă tragă înapoi.

Gemeni

Nimic nu durează veşnic, iar proiectul la care v-aţi adus contribuţia în ultima perioadă ajunge la final. Nu are rost să mai trageţi de timp, de vreme ce acest plan nu mai are nimic de oferit, deci luaţi-vă rămas bun cu lecţia învăţată din tot ce aţi construit până acum. Nu e renunţare, pentru că puteţi prelua rezultatele tocmai atinse pentru a le folosi la etapa următoare a unui proiect şi mai important, dar ceea ce vi se cere acum e să puneţi punct.

Rac

Nu daţi satisfacţie celor care sunt puşi pe harţă şi critică tot ce aud. Continuaţi ce aţi început fără să ţineţi cont de multele oprelişti care vin de la oameni nervoşi şi irascibili din preajmă. Ba mai mult, o să vedeţi că nervii acestora sunt exact motorul dumneavoastră principal de energie: pentru a le arăta lor că sunteţi capabil de ceea ce ei pun sub semnul întrebării, deveniţi mult mai concentrat pe scopul cel mare.

Leu

Relaţia cu instituţiile statului sau cu autorităţile intră în prim plan. Pe de o parte ele vă ajută să treceţi la etape superioare ale proiectelor începute, dar, pe de altă parte, tot de la ele vin azi cei mai aprinşi nervi. Unii vă irită cu birocraţia la care nu renunţaţi nici în ruptul capului, în timp ce alţii cer de la dumneavoastră şi luna de pe cer pentru vreo semnătură sau aprobare pe care o cereţi.

Fecioară

Ieşiţi din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiţie folosit greşit, pentru că nu prea îi veţi face faţă! Fiţi cu mare băgare de seamă în discuţiile aprinse pe care le purtaţi azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieşi nimic bun.

Balanţă

Nu puteţi colabora eficient cu persoanele bosumflate şi reticente la orice propunere, ca atare primul pas e să vă alegeţi cu mai multă grijă tovarăşii de echipă. Aveţi ghinionul de a atrage alături de dumneavoastră oameni pesimişti din fire, care spun nu la orice şi nu veţi avea parte de prea multe rezultate alături de ei.

Scorpion

Dacă şeful vă dă ordine, le respectaţi, altfel va apela la autoritatea sa pentru a vă mustra, ceea ce nu vă convine. Munciţi mult doar ca să-l mulţumiţi, dar deşi faceţi tot ce vă stă în putinţă, tot veţi primi din partea sa unele reproşuri. Aşa sunt şefii, greu de mulţumit, dar dumneavoastră vă asumaţi responsabilităţile cu seriozitate, poate-poate veţi vedea pe faţă sa un zâmbet de apreciere.

Săgetător

Când primiţi de la cei din jur atâtea semne de apreciere la adresa dumneavoastră, căpătaţi mai mult curaj de a duce mai departe ce aţi început. Practic, primiţi exact energia şi motivaţia de a termina un proiect care a evoluat foarte bine, iar de dragul celor care au arătat că au încredere în dumneavoastră, vă adunaţi şi ultimele forțe pentru a pune punctul final.

Capricorn

Primiţi o veste ce vă strică toate planurile. E ca un refuz final ce vă taie tot elanul şi nu mai puteţi merge mai departe pe acelaşi drum ca înainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durată în cariera dumneavoastră, dar pe moment sunteţi un pic debusolat, neştiind încotro trebuie să mergeţi de acum înainte.

Vărsător

Este excelentă atitudinea pe care o abordaţi faţă de criticii dumneavoastră cei mai acerbi, astăzi! Nu plecaţi urechea la judecăţi de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia aşteaptă să le ţină cu superioritate. Luaţi-o în glumă, apelaţi la ironie, ba chiar şi la o oarecare atitudine jucăuşă în faţa acestora, pentru că veţi vedea că nu au nici un drept să vă atace.

Peşti

Aveţi o povară pe suflet şi vă e greu să exprimaţi în cuvinte ce vă doare, dorind să vă rezolvaţi pe cont propriu problema. Consideraţi că, dacă aţi cere ajutorul, cei din jur mai mult v-ar încurca pentru că ar începe să vă judece şi să vă dea lecţii pe care nu sunteţi sigur dacă le veţi suporta uşor.

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: