Meci dificil pentru Pandurii în etapa a 7-a

Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit să câştige nici un meci în primele şase etape iar sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, gorjenii vor întâlni una dintre cele mai constante echipe al ultimului an, Metaloglobus Bucureşti, o formaţie care are 10 puncte după şase etape.

Pandurii s-a deplasat vineri la  Bucureşti pentru meciul cu Metaloglobus cu acelaşi lot de jucători tineri, cărora li s-a alăturat acum şi Robert Bratu, revenit după suspendarea de o etapă primită după meciul cu FC Argeş.

Antrenorul Adrian Bogoi va putea miza pe toţi ceilalţi jucători din lot la acest meci considerat foarte dificil. „Ne aşteaptă un meci cu Metaloglobus, care e o echipă foarte bună, o echipă în care s-a investit foarte mult, este o investiţie constantă în echipă la Metaloglobus. Şi-au schimbat complet lotul şi, din ce am văzut la ultimul lor meci, este o echipă solidă, o echipă care se exprimă foarte bine în momentul de faţă”, a spus Bogoi care  crede totuşi că echipa sa are şansa de a câştiga puncte ca la oricare meci: „Avem şanse ca la fiecare meci, e un joc de trei puncte, sper să practicăm un fotbal bun şă să ne întoarcem cu puncte de la Metaloglobus”.

Sud-coreeanul din lotul gorjenilor, Hery Kim, este conştient de diferenţa de valoare dintre cele două echipe dar speră măcar la un egal în meciul de la Bucureşti: „Adevrsarii sunt pe locul şase şi au un loc destul de experimentat având în vedere jucătorii pe care îi au în echipă. Noi avem un lot foarte tânăr, neomogenizat până acum, dar eu sper să putem să luăm măcar un punct de la meciul cu Metaloglobus, dacă nu chiar să câştigăm”.

Meciul dintre Metaloglobus şi Pandurii se dispută sâmbătă, de la ora 11:00, şi nu va fi televizat.

Program etapa a 7-a:

sâmbătă, 14 septembrie, ora 11:00

CSM Reşiţa - Turris Oltul Turnu Măgurele   

Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna    

SCM Gloria Buzău - Daco-Getica Bucureşti    

Metaloglobus Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu    

FK Csikszereda - Ripensia Timişoara  

sâmbătă, 14 septembrie, ora 11:30

Dunărea Călăraşi - Universitatea Cluj - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 14 septembrie, ora 14:00

ASU Politehnica Timişoara - Farul Constanţa   

duminică, 15 septembrie, ora 11:30

UTA Arad - CS Mioveni - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

duminică, 15 septembrie, ora 15:30

Campionii FC Argeş - Rapid - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

luni, 16 septembrie, ora 18:00

Petrolul Ploieşti - Sportul Snagov - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1 

Vizualizări: 590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: