Scandal pe Aleea Nicolae Titulescu

Polițiștii locali din Târgu Jiu au fost sesizați în noaptea de marți spre miercuri cu privire la un scandal pe Aleea Nicolae Titulescu.

„La fața locului, polițiștii locali au legitimat 6 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 43 ani, cu domiciliul în municipiul Târgu Jiu, care consumau băuturi alcoolice în locuri publice și tulburau, fără drept, liniştea locuitorilor prin producerea de zgomote și prin strigăte. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional, conform Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, actualizată, cu modificările și completările ulterioare”, arată un comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu.

Un alt echipaj cu atribuții de ordine publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu a acționat în zona Insuliței Râului Jiu pentru identificarea unor persoane care consumau băuturi alcoolice și făceau zgomot. Au fost legitimate 2 persoane cu vârste de 20, respectiv 21 ani, din municipiul Târgu Jiu, acestea fiind sancționate conform Legii nr. 61/1991.

Potrivit documentelor întocmite, rezultă faptul că au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 850 lei.

Vizualizări: 2,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: