Medic nou la Spitalul Județean

Un nou specialist se alătură echipei medicale din cadrul Secției Gastroenterologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu!

Dr. Ionuț Alexandru Vătau, medic specialist Gastroenterologie și Hepatologie, și-a început activitatea curentă în cadrul Secției Gastroenterologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, la începutul acestei săptămâni. Medicul activează în linia de gardă a acestei secții din luna martie a acestui an și este foarte apreciat de pacienți. 

Medicul Vătau s-a alăturat, astfel, echipei din Secția de Gastroenterologie, compusă din Dr. Cristina Pană, medic primar gastroenterologie, Dr. Roxana Gheorghițoiu, medic specialist gastroenterologie, Dr. Oana Lunceanu, medic specialist gastroenterologie și Dr. Cecilia Stoichițoiu, medic primar medicină internă. 

Absolvent al Universitatii de Medicină și Farmacie „Victor Babeş” Timisoara, generația 2011-2017, dr. Alex Vătau a fost încadrat la Spitalul „Sfântul Ștefan” Rovinari ca medic rezident și s-a pregătit în Timișoara, la Centrul Universitar Timișoara la Clinica de Gastroenterologie și Hepatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” în perioada 2018-2022. A devenit medic specialist în ianuarie 2023 și a început activitatea la Spitalul „Sfântul Ștefan” Rovinari, de acolo transferându-se la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, anunță spitalul.

Galerie foto


Vizualizări: 2,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: