Medicii de familie din Gorj vor discuții cu Dăncilă. "Poate voi avea șansa între două bârsane"

Medicii de familie din Gorj vor o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă. Au aflat că primul ministru va ajunge la Novaci, la finalul săptămânii viitoare, și au în plan să o abordeze la o discuție privind problemele cu care se confruntă cadrele medicale din Gorj. Medicii de familie au avut o încercare asemănătoare și cu ministrul Sănătății, Sorina Pintea, dar n-au avut izbândă.

Mihai Moisescu, președintele Patronatului Medicilor de Familie din Gorj, a solicitat o întâlnire cu Sorina Pintea când a ajuns la Târgu Jiu, însă n-a apucat să discute cu oficialul Guvernului problemele pe care le au medicii de familie. Moisescu speră acum să o poată aborda pe Viorica Dăncilă care va ajunge, duminică, 19 mai, la Novaci, unde va participa la o sărbătoare cu tradiție în zona montană, „Urcatul oilor la munte”.

“Poate aşa reuşesc să obţin întrevederea pe care am solicitat-o acum trei luni sau poate voi avea acelaşi rezultat ca la venirea doamnei ministru al Sănătăţii. (E adevărat însă că nu mi-ar fi trecut prin cap s-o pândesc noaptea, la 2, pentru o discuţie referitoare la medicina primară). Aşa că doamna ministru a trecut fără ca eu să am privilegiu de a o întâlni. Acum, doamna prim-ministru se îndreaptă spre "plecatul oilor la munte" şi poate voi avea şansa ca, între două "bârsane", să-i pot strecura câteva vorbe despre medicina primară”, a fost mesajul lui Mihai Moisescu pe o pagină de socializare.

Vizualizări: 950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: