GHIOCELA: Torturi și prăjituri delicioase pentru evenimente de poveste

Sezonul nunților este în toi, iar societatea Ghiocela din municipiul Motru vine în întâmpinarea gorjenilor care pun la cale un astfel de eveniment cu sute de tipuri de prăjituri și torturi care mai de care mai delicioase și frumos ornate. Delicatesele de la cofetăriile Ghiocela sunt realizate de maeştri cofetari în laboratorul propriu din municipiul Motru și se pretează pentru nunţi, botezuri, onomastici şi alt gen de evenimente. Prăjiturile şi torturile realizate în laboratorul Ghiocela pot fi găsite la cofetăria din municipiul Motru, dar şi la cea care funcționează în incinta supermarketului Kaufland din Târgu Jiu. De asemenea, clienții pot face comenzi și telefonic.

Specialiştii din echipa Ghiocela realizează fel de fel de prăjituri şi torturi, care de care mai apetisante, asta pentru că societatea dispune de laborator propriu. Produsele marca Ghiocela sunt la mare căutare şi pentru că reţetele sunt continuu îmbunătățite. Delicatesele sunt realizate din produse naturale şi de cele mai multe ori prin tehnologii clasice, astfel că gustul prăjiturilor şi al torturilor este unul desăvârșit și greu de uitat. La cofetăriile Ghiocela din municipiile Motru şi Târgu Jiu pot fi nenumărate produse de cofetărie, prăjituri de casă, dar şi torturi pentru zile onomastice, nunţi şi botezuri, majorate, ornate chiar şi cu fotografiile clienţilor. De altfel, cofetarii de aici nu se dau înapoi de la nicio provocare. Atunci când clienții Ghiocela au o solicitare aparte referitoare la compoziția tortului sau la formă, prin măiestria lor reușesc de fiecare dată să obțină cele mai bune rezultate.

Tort de 70 de kilograme

Weekend-ul trecut cofetarii de la Ghiocela au realizat numai puțin de 20 de torturi pentru evenimente. "Realizăm 10 tipuri de prăjituri de casă pentru evenimente, fiecare are gust propriu, nu se potrivește o prăjitură cu cealaltă. Acestea sunt prăjiturile care se dau la nunți pe platou, la care se mai adaugă mini-eclerele şi mini-tartele care sunt separat. Toate sunt după rețetele noastre. Produsele noastre sunt mai mult naturale. Realizăm şi torturi care sunt de șase gusturi, modele noastre sau ale clienților. Vin clienții cu modelele lor şi noi lucrăm după modele. Cel mai mare tort pe care l-am realizat a fost de circa 70 de kg. Mai realizăm şi candy-bar cu brioșe frumos colorate în funcție de culoarea sălii de nuntă, acadele, raffaello, macarons", a declarat Maria Lazăr, șeful laboratorului Ghiocela din municipiul Motru.

Unde pot fi comandate delicatesele marca Ghiocela

Produsele marca Ghiocela pot fi găsite în cofetăriile proprii sau pot fi comandate la: cofetăria Kaufland, la telefon: 0732.540.786 și la laboratorul din Motru: 0724.323.821. Clienţii pot primi direct acasă produsele de cofetărie comandate, dacă doresc. Societatea are în dotare autoturisme frigorifice care păstrează prospețimea produselor pe durata transportului. "Livrări facem pe Târgu Jiu, Turceni, Craiova, iar în zona Motru peste tot. Am avut comenzi și pentru Petroșani. Transportul se plătește separat. Tariful este 1.5 lei pe kilometru, dus-întors practic, dar spre Târgu Jiu de exemplu, avem 2-3 comenzi într-o mașină, iar suma se împarte între clienți, nu se percepe taxa de transport pentru fiecare în parte", a mai spus Maria Lazăr, șeful Laboratorului Ghiocela.

Galerie foto






Vizualizări: 4,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: