Medicii i-au stabilizat pe cei doi tineri înjunghiați noaptea trecută

Victimele agresiunii din noaptea de sâmbătă spre duminică vor rămâne internate în spital! Medicii au reușit să-i salveze pe cei doi tineri înjunghiați în plină stradă, în Târgu Jiu. Între timp, pe internet a devenit virală o fotografie în care, spun surse, apare și agresorul. Informația nu a fost deocamdată confirmată.

Cei doi bărbați au fost preluați de echipaje ale Ambulanței și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu  Jiu. Unul dintre ei a fost dus direct în sala de operații, loviturile de cuțit care i-au fost aplicate fiind la un pas să-i curme viața. Din fericire, medicii au reușit să-l stabilizeze. Ambii pacienți sunt acum internați în secția Chirurgie a Spitalului Județean. 


Vă reamintim că sâmbătă spre duminică liniștea unui cartier din Târgu Jiu a fost tulburată de un scandal iscat între două grupuri de tineri. La un moment dat unul dintre ei a scos un cuțit și a înjunghiat, de mai multe ori, doi dintre bărbații implicați în altercație. Victimele au ajuns la spital, iar agresorul pe mâinile oamenilor legii.

Vizualizări: 6,632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: