Meditații la limba Engleză – Alege profesorul potrivit

Din punctul de vedere al elevilor, aceștia nu întotdeauna își dau seama de avantajele meditației la limba engleză, în comparație cu învățarea în grup.

Când studiezi cu un profesor care predă la nivelul tău, cu intenția de a-ți dezvolta abilitățile de vorbire și scris, beneficiile sunt multe. Unul dintre cele mai valoroase lucruri din zilele noastre este, fără îndoială, timpul și banii. Când participați la meditații de engleză, profesorul își alocă timpul doar pentru tine. Când participi la cursuri de engleză de grup, urmezi regulile grupului și acest lucru nu îți permite să ții lecția pe loc pentru a înțelege ceea ce nu ai înțeles. În cazul lecțiilor individuale poți comunica cu profesorul în mod individual ceea ce nu ai înțeles, iar profesorul nu va merge mai departe până nu vei înțelege perfect noțiunile. 

Din păcate, unii elevi percep lecții suplimentare ca o pedeapsă impusă de părinți. Acest lucru este de înțeles, deoarece elevii se confruntă deja cu o zi școlară de șase ore, mai ales dacă activitățile individuale sunt dificile pentru unii elevi. Să convingi un copil care nu vrea, să meargă la meditații de limba engleză, este uneori dificil, dar aceasta este o oportunitate care se poate transforma în plăcere. Acest lucru se datorează în principal faptului că lecțiile private pot fi mult mai plăcute pentru elev, decât orele obligatorii pe care trebuie să le urmeze la școală.

Atenție deplină doar pentru un elev

Predarea unui grup de aproximativ 30 de elevi înseamnă că elevii trebuie să absoarbă informațiile care le sunt transmise într-un timp scurt. Un alt dezavantaj al sistemului de învățământ este că atenția profesorului este împărțită între toți elevii, ceea ce, desigur, nu se va întâmpla în cazul meditațiilor cu un profesor de engleză. Când decizi să mergi la meditații de limba engleză, este important să fii față în față cu profesorul tău de engleză. Vei beneficia de atenția sa deplină, nedivizată, deoarece te va ajuta să înveți, sporind astfel cunoștințele și îmbunătățind abilitățile lingvistice. Chiar dacă unora dintre elevi nu le plac activitățile extracurriculare în afara lecțiilor obligatorii, este important pentru ei să aprecieze beneficiile meditațiilor.

Profesorii de meditație la limba engleză încep prin a evalua nivelul elevului, obiectivele și conținutul pe care doresc să îl prezinte, astfel încât să își poată adapta predarea în funcție de nevoile elevului lor. Acest lucru înseamnă că elevii au ocazia să recupereze lacunele școlare și să depășească programa, beneficiind astfel, de un avantaj. Umplerea lacunelor cu cunoștințe și învățarea de lucruri noi, este extrem de benefică. Poate că ai rezultate negative la școală, dar, începând să apreciezi beneficiile meditației, vei ajunge să ai rezultate pozitive și la școală. Și dacă tu crezi că meditația îți ia din timpul tău liber, gândește-te la ceea ce vei câștiga în viitor.

Meditații cu profesorul de engleză

Pentru a profita la maximum de meditații (www.cautmeditator.ro), acestea sunt planificate cu atenție de către profesorul de engleză cu care faci meditațiile. Profesorul va crea un plan de studiu personalizat, pe baza punctelor tale tari, a punctelor slabe și a obiectivelor tale. Mergând la meditații, vei fi ajutat să înțelegi și să depășești dificultățile legate de limba engleză. De asemenea, este util să îți consolidezi cunoștințele, deoarece acest lucru te va ajuta să ai satisfacții profesionale.

Dacă elevul are dificultăți semnificative de vorbire în limba engleză, profesorul se va concentra pe vorbirea engleză pentru a obișnui elevul cu cea de-a doua limbă. La școală, elevii nu au întotdeauna ocazia să se exprime în limba engleză suficient de mult timp pentru a atinge nivelul de practică adecvat. De aceea, ar trebui să profiți la maximum de această oportunitate de a lucra cu un profesor, care te va ajuta nu numai să îți dezvolți abilitățile lingvistice, ci și să îți îmbunătățești abilitățile de conversație, ascultare, scriere și pronunție în limba engleză.

 

Vizualizări: 1,381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: