Mesajul SAJ Gorj după accidentul rutier în care o ambulanță s-a făcut praf și echipajul a fost rănit

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj trage un semnal de alarmă! De fiecare dintre noi depinde cât de rapid poate fi intervenit în cazul unei solicitări. Mesajul vine în contextul în care un grav accident rutier, în care a fost implicată și o ambulanță, s-a petrecut în Târgu Jiu. 

Pe pagina de Facebook a Serviciului Județean de Ambulanță Gorj a fost postat un mesaj care face trimitere la faptul că tragedia petrecută weekend-ul trecut putea fi evitată dacă șoferul cisternei dădea dovadă de o mai mare atenție în trafic. 

"Un copil, părinte sau bunic mai poate zâmbi datorită unei intervenții rapide!", este mesajul postat de SAJ pe pagina de Facebook a instituției. 

La sfârșitul săptămânii trecute un grav accident rutier a avut loc într-un sens giratoriu, la ieșire din municipiul Târgu Jiu. O ambulanță și o cisternă care transporta cereale s-au lovit frontal. În urma impactului, ambulanțierul, asistenta medicală și pacientul pe care se grăbeau să-l ducă la Spitalul din Craiova, au fost grav răniți. 

Din nefericire, pacientul a decedat, la scurt timp. Cei doi angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Gorj sunt încă internați în spital, asistenta medicală la o clinică din București, iar ambulanțierul în Craiova. Deși au suferit răni grave, medicii sunt optimiști în cazul lor.

Vizualizări: 1,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: