Mesajului unui jurnalist gorjean către Iohannis: Ați făcut pact cu diavolul!

Jurnalistul Laurențiu Ciocăzatu de la Reporter Virtual a decis să scoată de pe pagina sa de facebook fotografia în care apărea alături de președintele Klaus Iohannis. Jurnalistul, originar din Gorj, a luat decizia "după ultimele apariții ale copreședintei PNL Alina Gorghiu și ale șefului Cancelariei Prezidențiale Dan Mihalache alături de Mihai Gâdea", în SUA.

"Consider că, prin intermediul celor doi, Klaus Iohannis a făcut pactul cu diavolul - Gâdea&comp. l-au acuzat că este vânzător de copii și traficant de organe, în campania electorală pentru alegerile din noiembrie 2014", scrie jurnalistul pe pagina de facebook.

Iată mesajul INTEGRAL al jurnalistului:

Am decis să renunț la poza alăturată de pe topul paginii mele de facebook (https://www.facebook.com/Laurentiu-Ciocazanu-4393200494651…/) după ultimele apariții ale copreședintei PNL Alina Gorghiu și ale șefului Cancelariei Prezidențiale Dan Mihalache alături de Mihai Gâdea. Consider că, prin intermediul celor doi, Klaus Iohannis a făcut pactul cu diavolul - Gâdea&comp. l-au acuzat că este vânzător de copii și traficant de organe, în campania electorală pentru alegerile din noiembrie 2014.

E dreptul oricui să bată palma cu oricine, dar nu pot uita că Iohannis a ajuns președinte masiv cu voturile Diasporei și ale celor din țară solidari cu românii blocați la vot peste granițe. Antena 3 n-a pomenit nimic atunci de batjocura la vot; nu degeaba, în noaptea lui 16 noiembrie 2014, românii aruncau ironic cu bani în reporterii Antenei 3 trimiși să filmeze baia de mulțime din Piața Universității de după nesperata victorie a lui Klaus Iohannis.

Acum,prin reîntovărășirea cu Gâdea, Iohannis și tovarășii săi din conducerea PNL au întors spatele acelei Românii care le-a adus succcesul, după principiul ”te faci frate cu dracul până treci puntea”. La doar un an și trei luni, nu poți să uiți de cei care te-au călcat în picioare, de atacurile la adresa justiției, a SUA, a jurnaliștilor liberi, de umilirea unor intelectuali respectabili precum Pleșu, Patapievici, Cărtărescu, Liiceanu.

Nu poți șterge cu buretele toate acele linșaje incalificabile tolerate de CNA și de o bună parte a societății noastre malformate. Nu spun că nu trebuie iertare, ci că rana e prea adâncă. Și e nevoie, pentru uitarea trecutului nedemn, de o minimă penitență din partea celor care au dat țara peste cap în speranța că-l vor aduce pe Victor Ponta la Cotroceni. Poate chiar trebuie să-și ceară public scuze, în viziunea unui altfel de început. Or, așa ceva nu s-a petrecut.

Iar ”împăcarea” a fost o operațiune subtilă, amorală, jignitoare pentru majoritatea celor care au crezut într-un președinte integru. Înțeleg că e vorba de calcule politice, că Antena 3 ”are un public”, dar uite că tocmai acel public nu i-a ajutat pe Iohannis&PNL în noiembrie 2014. Oare acum le va folosi? Dacă era după acel public, azi, România era pierdută pe veci sub pulpana nimicitoare a cuplului Ponta-Gâdea...

În fine, n-o să devin din cauza asta un dușman al liberalilor și al președintelui. Dar mi-am luat gândul de la speranță, de la o Românie altfel, de la valori, de la Revoluția Colectiv. Păcat, domnule Iohannis!

Vizualizări: 1,754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: