Minerii își rup picioarele spre București. Fotbaliștii se rup prin cluburi!

Cei peste 60 de mineri și energeticieni și-au reluat sâmbătă dimineața marșul spre București, după noaptea petrecută la Albota. Este a șasea zi de marș, salariații Complexului Energetic Oltenia dorind să-i atragă atenția premierului Dacian Cioloș asupra problemelor din piața de energie. Vineri, o delegație a protestatarilor a avut discuții la ministerul Energiei cu un secretar de stat, dar marșul continuă, problemele ridicate de mineri și energeticieni fiind de competența guvernului și a parlamentului. 

Jurnalistul Aurel Măceșanu dezvăluie pe facebook că, în timp ce minerii își rup picioarele în drumul spre București, fotbaliștii de la Pandurii își rup picioarele în cluburi de noapte, așteptând din nou finanțarea de milioane de euro de la Complexul Energetic Oltenia. 

Iată o parte din postarea lui Rică Măceșanu:

Salariaţii CEO sunt plecaţi în ''Marşul Disperării'', iar fotbaliştii plătiţi de ei fac show prin cluburi, se pregătesc ''temeinic''.
Minerii şi energeticienii care au luat drumul BucureştIului, pentru a salva CEO, au răni la picioare, sîngerează, fotbaliştii de la Pandurii, oameni ce au încasat contracte frumoase pe spatele ''sclavilor'', rup cluburile în două, se distrează la blană.
Frumos!
Conducerea echipei de fotbal cere doar excluderea CEO din rîndul asociaţilor, dar nu a găsit de cuviinţă să fie alături de cei care atîta vreme au plătit contracte substanţiale.
Nici măcar un gest de solidaritate, se puteau face multe, dar la asta s-a ajuns la Pandurii, comunitatea este un cuvînt străin pentru încasatorii de sume ameţitoare.
Priviţi:
Vineri noaptea, Wellington Carlos Da Silva şi Erico Da Silva sunt în formă maximă, dar nu pe teren. Lumea e frumoasă, băieţii nu mai fac foamea, nu se mai antrenează cu gîştele şi raţele.
Asta e, la Gorj s-au găsit clienţi, poate ne spune Narcis Răducan CINE a plătit contractul ENORM a lui Wellington.
Poate ne spun unii şi de unde au venit, de curînd, nişte bani la club.
Poate.
Wellington a jucat la Pandurii mai puţin decît la o nuntă, se plînge de probleme medicale, dar, priviţi cum îşi face omul recuperarea prin cluburi
Să vină banii la băieţi!

Galerie foto



Vizualizări: 5,638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: