Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Minor de 16 ani, dat dispărut

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de o femeie, din comuna Teleşti, despre faptul că fiul său Predescu Robert-Cosmin, de 16 ani, cu același domiciliu ar fi plecat la cursuri, fiind elev în clasa a X-a, la Liceul Energetic Nr. 1, Târgu Jiu şi nu a mai revenit.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu, care a efectuat cercetarea la fața locului, din declaraţia mamei sale rezultând faptul că minorul a mai avut plecări de la domiciliu, dar revenea la scurt timp. 

Semnalmentele minorului: înălţime 1,60 m, greutate cca. 60 kg, păr negru tuns scurt, faţă ovală, ochi căprui, iar pe obrazul stâng are un semn particular de la o muşcătură de câine. 

La data plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâş de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare neagră cu picăţele albe şi în picioare purta pantofi sport din material textil, de culoare albastră. 

Vizualizări: 2,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: