Mințit de cinci ani cu o angajare în minerit

A rămas fără case și teren sperând să-și angajeze fiica în minerit. Este cazul unui bărbat din comuna Negomir, care de cinci ani face potecă la șefii din minerit să-i roage să-și respecte promisiunea pe care i-au făcut-o  atunci când carierea Pinoasa i-a luat 7 hectare de teren și trei case. Bărbatul a ajuns în culmea disperării, mai ales că are informații că la Complexul Energetic Oltenia se fac angajări. Pe pile.

Nicolae Pamfiloiu din comuna Negomir a renunțat în urmă cu cinci ani la trei case și la aproximativ șapte hectare de teren. Nu a negociat la sânge atunci cu șefii din minerit și a acceptat banii care i s-au oferit și construirea a două case, dar a avut o singură rugăminte: să-i fie angajată fiica la o carieră, pe orice post. Atunci i s-a garantat că fiica va primi un loc de muncă, lucru care nu s-a întâmplat nici până astăzi. De cinci ani, Nicolae Pamfiloiu face potecă pe la birourile șefilor din minerit, sperând ca aceștia să-și respecte promisiunea. „De cinci ani stau pe la ușile șefilor din minerit. Acum de curând am fost la domnul Răuț, la domnul Avram și la Antonie. Am primit ca de obicei numai promisiuni că se rezolvă situația, dar degeaba.  Pe lângă faptul că nu am negociat deloc cu ei și am luat banii pe care mi i-au dat, casele mi le-au făcut în bătaie de joc și mă mint de cinci ani că îmi angajează fata. Nu mai suport situația asta. Nu le-am cerut funcții, și muncitoare, numai să fie angajată”, a spus Nicolae Pamfiloiu.

Dată afară de la Sind Jilț

Fiica bărbatului s-a angajat la o firmă prestatoare a Complexului Energetic Oltenia, dar a fost concediată. „S-a angajat la o firmă prestatoare și a fost concediată, deși știau că a dat case la minerit și teren, iar cei care au avut pile și relații au rămas în continuare la serviciu. Nu este posibil așa ceva. Asta este bătaie de joc”, acuză bărbatul.

Se fac angajări pe pile

Nemulțumirile lui Nicolae Pamfiloiu sunt fondate, mai ales în contextul în care omul are informații că la Complexul Energetic Oltenia se fac angajări. „Mie îmi spun  că fata mea este pe lista de așteptare la CEO, o listă care e făcută de acum cinci ani, dar nu vor. Își bat joc. Eu știu caz concret, persoană care a fost angajată acum câteva săptămâni. Nu vreau să dau nume, dar în mod sigur a avut pile, iar eu am ajuns bătaia lor de joc. Mă pasează de la unul la altul. Îi cred și eu, că nu le este greu să promită”.

AUDIENŢĂ

Bărbatul a fost în audiență și la Prefectul Județului Gorj, Claudiu Teodorescu, care i-a promis că va aduce cazul său în atenția celor din conducerea CEO.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: