Mirel Rădoi a renunţat la un jucător de la Craiova

U Cluj a anunțat împrumutul fundașului dreapta Ștefan Vlădoiu (23 de ani), de la Universitatea Craiova. Apărătorul lateral va juca la nou-promovata în Liga 1 sub formă de împrumut, după ce mai fusese cedat în anii precedenți de Craiova la Sportul Snagov (2017-2019) și Dunărea Călărași (ianuarie - iulie 2019).

După ce l-a cedat definitiv pe mijlocaşul Ovidiu Bic la „U” Cluj, Universitatea Craiova l-a împrumutat formaţiei de sub Feleac, pentru un sezon, pe fundaşul dreapta Ştefan Vlădoiu. Acesta a fost mai mult accidentat în ultima perioadă, iar formaţia din Bănie i-a adus pe acelaşi post pe Ivan Martic şi Sergiu Hanca, în condiţiile în care şi Bogdan Vătăjelu şi Mihai Căpăţână au fost utilizaţi în zona respectivă. „FC Universitatea Cluj își consolidează compartimentul defensiv, clubul nostru transferându-l pe fundașul dreapta Ștefan Vlădoiu”, a fost comunicatul celor de la U Cluj.

Fost internațional U21, Vlădoiu nu a fost om de bază la Craiova sub niciunul dintre ultimii antrenori ai alb-albaștrilor, Mirel Rădoi, Laszlo Balint sau Laurențiu Reghecampf. Cel mai bun sezon al său a fost 2020-2021, când a jucat de 31 de ori în tricoul Universității Craiova. Per total, a adunat 84 de apariții, un gol și 6 pase decisive în alb-albastru. De când a fost preluată de Mirel Rădoi, Craiova a evoluat în formația 3-4-3, cu Sergiu Hanca titularul obișnuit în banda dreaptă a liniei de 4. Vlădoiu a jucat doar 61 de minute în acest sezon.

Vizualizări: 2,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: