A fost invitată să joace și a câștigat Supercupa Gorjului

Echipa de fotbal din Rovinari nu ar fi trebuit să joace în meciul de duminică din Supercupa Gorjului dar a primit invitația de a juca din partea AJF Gorj. Din cauza retragerii din campionat a celor de la Petrolul Bustuchin, Jiul a jucat în supercupă cu CSO Turceni și a câștigat trofeul.

AJF Gorj a găsit o soluție atractivă pentru spectatori de disputa totuși Supercupa Gorjului, după ce echipa care fusese desemnată să joace, vicecampioana Petrolul Bustuchin a anunțat că se retrage din competiții. A invitat a treia clasată din sezonul încheiat în vară să joace în fața câștigătoarei eventului în ultimul sezon, campioana CSO Turceni. Echipa din Rovinari s-a prezentat mai bine la acest meci, disputat duminică, pe terenul de la Cărbunești. Jiul s-a impus și a câștigat Supercupa Gorjului, după ce a învins pe CSO Turceni, cu scorul de 2-1, la capătul unui meci spectaculos, după cum a informat AJF Gorj.

La finalul săptămânii viitoare va lua startul și Liga 4, acolo unde Jiul Rovinari va juca acasă cu AS Jupânești. Campioana CSO Turceni va juca pe teren propriu cu Internațional Bălești.

Galerie foto


Vizualizări: 936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: