ACS Viitorul Târgu Jiu a provocat prima înfrângere liderului

Învinsă etapa trecută de Unirea Constanța (scor 1-2), ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit sâmbătă să învingă CS Comunal Șelimbăr. Victoria este cu atât mai importantă cu cât este vorba de o formaţie neînvinsă în acest sezon şi echipa care se afla pe primul loc înaintea etapei a 5-a, pentru a treia rundă consecutiv.

Sibienii păreau că vor continua seria pozitivă, după începutul partidei de la Târgu Jiu, când Jordan Gele a avut două șanse bune de a deschide scorul, în minutele 2 și 3. Scorul l-au deschis însă gazdele, prin Alin Țegle, cu o lovitură de cap, în minutul 9, după cornerul executat de Florin Răsdan, de pe partea dreaptă de atac.

Până la finalul partidei nu s-a mai marcat, deși ocazii de gol au mai existat. Portarul Marius Opric a mai avut intervenții salvatoare la șuturile lui Ciocâlteu (32), Manole (39) și Gele (75), iar, de partea cealaltă, Dulca (42), Dodoi (66), Țegle (82) și Dragu (89) puteau majora avantajul. Jocul s-a încheiat cu scorul de 1-0, iar ACS Viitorul a bifat cea de-a doua victorie, după cea cu Dinamo (2-0), din urmă cu două etape.

În schimb, CS Comunal Șelimbăr a suferit prima înfrângere în acest sezon și a pierdut primul loc din clasamentul Ligii 2.

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: