Modernizarea DN67B rămâne pe lista de așteptare

Modernizarea DN 67B Scoarța-Pitești, a cărei urgentare este cerută de deputatul PSD Gorj, Mihai Weber, mai are de așteptat. Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a răspuns la o interpelare a deputatului pe această temă, mesajul fiind că va putea da un termen abia după ce vede bugetul pe 2018.

Contractul pentru modernizarea acestui drum a fost semnat de Compania Națională de Drumuri încă din 2010, fiind vorba de modernizarea a 188 de kilometri de drum. „Având în vedere că executantul a refuzat constituirea garanției de bună execuție, potrivit clauzelor contractuale, s-au efectuat demersuri pentru rezilierea contractului”, scrie ministrul Stroe în răspunsul său, făcând referire la anul 2010.

Interesant este că, la șapte ani distanță, modernizarea DN 67 B a fost prinsă în lista de investiții pe 2017, dar fără alocație bugetară. „Având în vedere cele de mai sus, vom putea estima un termen pentru începerea lucrărilor pentru DN67B numai după aprobarea bugetului pe 2018”, mai arată răspunsul semnat de ministrul Transporturilor. (A.A.)

Vizualizări: 2,369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: