Cu ce se laudă Alin Văcaru după un an în Parlament: Am plecat din PSD!

La aproape un an în Camera Deputaţilor, un parlamentar gorjean spune care a fost cea mai mare realizare a sa: a plecat de la PSD! Declaraţia care a şocat îi aparţine deputatului Alin Văcaru, care a readus în discuţie faptul că a plecat din „barca” lui Liviu Dragnea pentru că era considerat inutil.

Întrebat de jurnalişti cu ce se laudă după primul an în Parlamentul României, deputatul Alin Văcaru a răspuns: „Cu transferul ăsta mare de la PSD la Pro România. Nu sunt foarte multe lucruri. Fiind în PSD, nu prea puteai să ieşi din grup. Toţi cei care am fost în PSD ne-am dorit să ducem la bun sfârşit planul de guvernare. Programul de guvernare s-a schimbat în totalitate. Trecerea contribuţiilor, creşterea preţului la benzină nu erau în program”.

Deputatul Alin Văcaru a mai explicat, încă o dată, şi de ce a fost nevoit să plece din PSD. „Trecând la Pro România, voi putea să vin în faţa dumneavoastră şi să vă spun realizările. Unul dintre motivele care m-au făcut să trec de la PSD la Pro România a fost că acolo mă consideram inutil. Decideau una sau două persoane, iar noi eram simplii executanţi. Nu puteam să vin în faţa dumneavoastră şi să vă spun că nu am putut face nimic pentru Gorj pentru că nu eram agreat de conducerea centrală. Am ales să vin alături de nişte oameni care mă respectă şi pe care îi respect”, a mai declarat Văcaru.

Vizualizări: 958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: