Moisescu: Nu putem lucra cu Pfizer sau Moderna

Vaccinarea anti-Covid va începe în cabinetele medicilor de familie, conform unui anunț al coordonatorului campaniei la nivel național, Valeriu Gheorghiță. Procedeul ar urma să aibă loc la sfârșitul lunii aprilie.

Președintele Patronatului Medicilor de Familie din Gorj, Mihai Moisescu, spune că va fi mai greu de lucrat cu Pfizer și Moderna, ținând cont de temperatura la care serul se păstrează.

”Este posibil, doar că domnul colonel a uitat mici amănunte. Se vorbește despre acceptul medicilor de familie pentru a se face această vaccinare, fără să se spună care sunt condițiile. De asemenea, care va fi modul de retribuire? Cred că vor fi probleme. Este obligatoriu să se spună clar condițiile. Nu poți să lucrezi cu Moderna și nici cu Pfizer, tocmai pentru că îți trebuie infrastructura necesară. Noi nu știm ce ne trebuie”, a spus medicul Moisescu, la Radio Infinit. 

„Până astăzi, 25 martie 2021, ora 14.00, s-au primit 55.527 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 52.750 persoane“, a transmis Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Vizualizări: 2,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: