Patru elevi cu Covid la un liceu din Gorj

Noi cazuri de infectare cu coronavirus au apărut în sistemul de educație gorjean. Conform ultimelor date transmise de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj, este vorba despre 5 elevi și un cadru didactic.

Inspectorul școlar din cadrul ISJ Gorj, Nicolae Negrea, spune că 4 elevi sunt doar de la o singură școală, fiind vorba despre Liceul Tehnologic Stoina. ”Avem un elev confirmat la Școala Gimnazială nr. 2 din Motru. De asemenea, la Liceul Tehnologic Stoina avem confirmați 4 elevi. În privința cadrelor didactice confirmate cu noul coronavirus, avem un caz la Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu din Târgu Jiu”, a spus Nicolae Negrea.

În ultimele 24 de ore sunt 13 elevi confirmați, 23 de cadre didactice, personal nedidactic și auxiliar, iar numărul claselor suspendate a ajuns la 8.

La nivelul județului au fost 64 noi cazuri de îmbolnăvire, dar și patru decese. Este vorba despre două femei și doi bărbați cu vârste între 51 și 64 de ani, cu comorbidități.

„Până astăzi, 25 martie 2021, ora 14.00, s-au primit 55.527 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 52.750 persoane“, a transmis Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Vizualizări: 2,285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: