Moș Crăciun a venit într-un cartier din Târgu Jiu

Magia sărbătorilor de iarnă s-a simțit, cu adevărat, într-un cartier din municipiul Târgu Jiu! În cadrul unei festivități, organizate cu sprijinul părinților și al asociației de proprietari, copiii au primit cadouri de la Moș Crăciun. 

Evenimentul din cartierul Traian a devenit deja o tradiție, iar printre invitații de seara trecută s-au aflat și reprezentanți ai administrației locale.

"Am rămas plăcut impresionat de un eveniment ce a devenit o adevărată tradiție în cartierul Traian. Aici, în fiecare an, copiii primesc daruri în cadrul unei festivități organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu implicarea părinților și a asociației de proprietari. Am primit cu plăcere invitația de a participa la această frumoasă acțiune și îi felicit pe organizatori pentru momentele minunate care creează o bucurie imensă copiilor!

Un eveniment asemănător are loc și în zona Ciocârlău, acolo unde administratorul asociației de locatari din cartierul de locuințe sociale, Nicolae Mitea, se implică pentru ca toți copiii ce locuiesc aici să primească un cadou de sărbători.

În astfel de momente se simte, cu adevărat, magia Crăciunului și îi felicit pe toți cei implicați pentru frumoasa inițiativă! 

Sărbători fericite, tuturor!", a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. 

Galerie foto





Vizualizări: 1,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: