Primarul Robert Filip, bilanț de final de an

Autoritățile locale din Rovinari fac bilanțul realizărilor. În trei ani au ajuns la Rovinari 35 de milioane de euro, bani fără de care aici nu s-ar fi putut rezolva nimic.  


 


În contextul în care bugetul anual de investiții al primăriei Rovinari  este maxim 2 milioane de euro, în oraș au fost atrași în ultimii trei ani nu mai puțin de 35 de milioane de euro.


”Împreună cu colegii mei din conducerea Primăriei Rovinari și cu consilierii locali, am reușit să atragem în ultimii trei ani circa 35 de milioane de euro, bani europeni.  Fără cele 35 de milioane de euro atrași pe proiecte europene n-am fi realizat nimic. Este multă muncă, dar merită”, a anunțat primarul din Rovinari, Robert Filip.


Pentru a trage acești bani la Rovinari a fost nevoie și de multe întâlniri ale Consiliului Local. 

”Avem cele mai multe ședințe extraordinare și de îndată ale Consiliului Local, la nivel național, fiindcă a fost nevoie să emitem foarte multe aprobări pentru proiectele europene pe care le-am depus. Dar merită fiecare efort depus în slujba orașului Rovinari și a concetățenilor noștri”, a mai spus edilul din Rovinari. 

Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: