Motrean mort la cumpărături. Soţie: Mi-au omorât soarele!

Sărbătorile de iarnă și sfârșitul de an nu vor mai fi niciodată de acum încolo un motiv de bucurie pentru o gorjeancă din Motru, după ce soțul său a murit miercuri la Craiova.

Raul Ciobanu a avut ghinionul ca să fie strivit de un palet încărcat cu laptopuri în timp ce se afla la cumpărături la un supermarket din Bănie. Incidentul s-a produs în timp ce un angajat al magazinului manipula marfă aflată la înălțime, accesul clienților nefiind restricționat în zonă, așa cum se obișnuiește.

Pentru că nu a văzut nicio restricție, Ciobanu a rămas în zonă să privească ofertele de la niște televizoare, iar la un moment dat s-a produs nenorocirea.

Angajații de la Selgros au sunat imediat la 112 și au chemat Ambulanța, dar nimeni nu a putut să mai facă nimic pentru clientul de 52 de ani din Gorj. Omul a fost dus la spital, dar după câteva ore în care au încercat să îl salveze, medicii au declarat decesul acestuia.

„Cum este posibil să intri în magazine și să mori?”

Soții Ciobanu veniseră la Craiova după o vizită la niște rude din Caracal. Ei erau în drum spre Motru și au zis să oprească pe la câteva magazine pentru a face cumpărături înainte de a ajunge acasă, fără să se gândească la o asemenea nenorocire. Corina Ciobanu a mers joi la Serviciul de Medicină Legală Dolj pentru a ridica trupul neînsuflețit al soțului său, acum femeia trebuind să se pregătească de înmormântare, în loc să sărbătorească de Revelion alături de cel cu care se căsătorise în 2016.

„Mi-au omorât soarele. Cum este posibil să intri în magazine și să mori? Ce mă fac? Nu ştiu să trăiesc fără el“, a spus femeia îndoliată.

Raul Ciobanu lucra de o bună bucată de timp în Germania, dar revenea acasă la Motru ori de câte ori avea posibilitatea, iar acum se întorsese în țară tocmai pentru a petrece sărbătorile împreună cu soția sa. Femeia a povestit că bărbatul a venit cu un autocar, evitând să facă deplasarea de 2000 de kilometri cu mașina tocmai pentru a nu fi implicat în vreun accident rutier. Până la urmă, nenorocirea tot s-a produs, din păcate.

ANCHETĂ

Moartea gorjeanului este acum anchetată de polițiștii din județul vecin, pe numele angajatului de 32 de ani de la Selgros fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Compania a transmis joi atât regretul profund pentru ceea ce s-a întâmplat, cât și disponibilitatea de a colabora cu anchetatorii pentru a elucida împrejurările în care s-a produs nenorocirea. În plus, compania a transmis că va fi alături de familia victimei, pe care a și contactat-o pentru a o ajuta cu tot ce este posibil în aceste momente extrem de dificile.

Galerie foto


Vizualizări: 10,909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: