Val de accidente în zilele de Crăciun

Mai multe accidente de circulație au avut loc în Gorj, în minivacanța de Crăciun. Evenimente rutiere cu victime au fost anunțate la Mătăsari, Căpreni, Târgu Jiu, Tismana și Scoarța.

Un prim accident a avut loc pe 24 decembrie, în satul Brădet, comuna Mătăsari. Un șofer de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 A, a acroşat un alt autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 47 de ani, din localitate. Șoferii nu erau băuți și au refuzat să fie transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Tot pe 24 decembrie a avut loc un accident la Căpreni. Un șofer de 23 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă la dreapta, ajungând pe contrasens, unde a acroșat un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, și o femeie de 82 de ani, care se deplasa ca pieton. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului şi rănirea femeii, care a fost condusă la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A rupt stâlpul de beton

Accident și în Târgu Jiu, pe strada Slobozia, în ziua de 26 decembrie. O tânără de 25 de ani, din comuna Bălești, a intrat cu viteză într-un stâlp din beton, de susținere a rețelei electrice. În urma impactului, conducătoarea auto a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ca urmare a căderii firelor de electricitate pe carosabil, traficul rutier a fost deviat și dirijat pe varianta ocolitoare, strada Slobozia – cartier Bârsești – strada Tismana. La fața locului s-a prezentat și un echipaj din cadrul S.C. CEZ S.A. care a remediat defecțiunea, iar traficul a fost reluat în condiții normale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, anunță IPJ Gorj.

Cu mașina în copac

Un alt accident rutier a avut loc pe 26 decembrie la Tismana. O șoferiță de 36 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcției şi a intrat în coliziune cu un copac, din afara părţii carosabile.

În urma impactului, conducătoarea auto şi un alt pasager în autoturism au suferit leziuni şi au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, anunță IPJ Gorj, care a făcut și în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lovită în timp ce traversa

O femeie de 49 de ani din Scoarța a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada neregulamentar. S-a întâmplat tot pe 26 decembrie, mașina implicată în accident fiind condusă de o craioveancă de 42 de ani. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi a fost condusă la spital, în vederea recoltării de probe biologice. În urma evenimentului, femeia care se deplasa ca pieton a suferit leziuni şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Vizualizări: 2,306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: