Motru: Încă trei persoane cu test pozitiv și noi suspiciuni

Primarul din Motru a comunicat luni că, până în acest moment, au fost diagnosticate cu Covid-19 un număr 21 de persoane care au fost în spitalul din localitate, plus o persoană din Motru care a fost internată direct la spitalul din Târgu Jiu. Dintre acestea, trei persoane au fost testate pozitiv în ultimele 24 de ore.

"Din toți pacienții diagnosticați pozitiv, 16 sunt din Motru iar 6 din alte localități. De asemenea, în ultimele 24 de ore, la Spitalul Motru au fost internate pentru supraveghere medicală 5 persoane care prezentau simptome specifice infectării. Niciuna dintre persoanele internate, astăzi, nu sunt din municipiul Motru, ci una din orașul Turceni, una din comuna Runcu, câte o persoană din localitățile Cătunele, Boca și una din localitatea Imoasa- județul Mehedinți", a explicat primarul Gigel Jianu.

În prezent, la Spitalul Motru sunt internate 11 persoane cu suspiciune de infectare, pacienții testați pozitiv fiind redirecționați către Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Tg-Jiu și Spitalul suport Tg Cărbunești, având o stare de sănătate generală bună.

În acest moment, la nivelul municipiului Motru sunt 322 de persoane pentru care s-a dispus izolarea la domiciliu, niciuna dintre acestea neprezentând simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

"În continuare, vă rog să respectați regulile impuse de autorități, să respectați normele de distanțare socială prevăzute de ordonanțele militare, să evitați locurile aglomerate și să respectați regulile de igienă impuse de specialiști. Cu toții trecem printr-o situație dificilă, însă respectând aceste condiții, reușim să depășim această criză!", este mesajul lui Jianu.

Vizualizări: 2,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: