Muzică din Banat, la Revelionul Muzicanţilor ţinut la Târgu Jiu

Sute de artişti din întreaga ţară sunt aşteptaţi, vineri seară, la Revelionul Artiştilor şi Muzicanţilor, care va avea loc la Târgu Jiu, la restaurantul Anna Events de pe Insuliţă. Niculina Stoican, unul dintre organizatorii petrecerii, spune că atmosfera va fi întreţinută de formaţii de muzică populară din Banat, invitat special fiind interpreta Mihaela Petrovici. Dacă anul trecut la Revelionul Artiştilor au participat aproximativ 700 de persoane, de această dată numărul participaţilor va fi mai mic.

Peste 100 de solicitări, venite din partea unor persoane care doreau să fie alături de artişti, au fost refuzate pentru a se evita aglomeraţia. „Anul trecut am depăşit 700 de persoane. Anul acesta ne-am limitat puţin pentru că ne-am dorit să fie şi un confort mai mare pentru cei care participă. Nu este vorba unei acceptări sau a unui refuz. Cei care ne contactează trebuie să ştie că ne dorim ca, în primul rând, colegii noştri să fie cei care să se bucure de această noapte pentru că majoritatea muncim în noaptea de Revelion. Trebuie să avem parte şi noi de petrecerea noastră, să fim cu familia, să ne etalăm ţinutele, să ne bucurăm unii de ceilalţi, să jucăm şi să ne cânte şi nouă alţii”, a declarat Niculina Stoican.

Atmosfera va fi asigurată de Luke & Fraţii Plotogea, Mihaela Petrovici, Formaţia Vest Music din Arad (Gabi Iorga, Cosmin Dema, Raul Uncu & Mugur Madosa). „Avem o trupă venită din Banat, colegii de a-i noştri. Ne-am dorit să schimbăm puţin macazul, până acum am avut interpreţi care au venit de la Constanţa, dar anul acesta ne-am orientat către Banat. Până la urmă, noi considerăm această petrecere un Revelion al tuturor, nu doar al nostru, aici, la Gorj. Ne-am dorit să fie la nivel naţional, iar lucru acesta s-a întâmplat în timp. Suntem foarte bucuroşi şi foarte mulţumiţi de modul în care a evoluat”, a precizat Niculina Stoican.

Petrecerea este aşteptată cu nerăbdare de artişti. „Vrem să ne petrecem şi noi pentru că atunci când toată lumea s-a petrecut, noi am muncit, a fost o mare plăcere pentru noi, acum e timpul să ne distrăm şi noi. Pe lângă noi, cei din Gorj, vor veni artişti şi din alte judeţe. Vom avea un invitat special şi-o aşteptăm alături de noi, pe doamna Mihaela Petrovici, care va întreţine atmosfera Revelionului Artiştilor şi Lăutarilor, din acest an. Sigur va fi prezentă şi doamna Niculina Stoican pentru că face parte dintre cei care organizează Revelionul”, a declarat interpreta Mariana Palavu.

Vizualizări: 5,931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: