„Năzdrăvanii” fac show la Târgu Jiu şi Țicleni. Personaje noi!

Cele mai îndrăgite personaje din desenele animate se reîntorc la Târgu Jiu şi Țicleni. Este vorba de show-ul „Năzdrăvanii” al actorilor trupei Showlandia. Spectacolele vor avea loc la finalul acestei săptămâni.

Primii copii care vor avea ocazia să vadă personajele preferate din desenele animate vor fi cei din oraşul Țicleni. Spectacolul „Năzdrăvanii... în concert” va fi prezentat pentru micuții de aici vineri, 23 martie, de la ora 17, la Casa de Cultură din Țicleni. Prețul unui bilet este de 15 lei.

La Târgu Jiu, personajele năzdrăvane vor avea trei spectacole, toate duminică. Actorii Showlandia vor susține reprezentaţii la Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” la orele 15.00, 17.00 şi 19.00. Copiii vor avea parte de un show pe cinste, de jocuri, glume, clovni şi alte surprize. Participarea la spectacol se face şi în acest caz pe bază de bilet, iar organizatorii nu fac rezervări. Şi la aceste spectacole prețul unui bilet este de 15 lei, dacă este cumpărat până sâmbătă. În ziua spectacolului, prețul unui bilet este de 20 de lei. Biletele pot fi achiziționate de la cinematograf între orele 16.00-19.00.

„Revenim la Gorj cu acest spectacol, la cererea publicului. Venim cu noi personaje, noi sketch-uri comice, melodii noi. Un spectacol nou. Sunt Bugs Bunny, Pinocchio. O să fie şi Eroi în Pijamale, ca personaje noi. Spectacolul are o durată de 60 de minute”, a declarat Axinte Timotei, directorul artistic al spectacolului. 

Vizualizări: 1,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: