Târgu Jiu: Maraton de filme cu intrare liberă

Caravana Docuart revine la Târgu Jiu cu o nouă serie de filme premiate. Târgujienii sunt invitaţi să ia parte la două zile de proiecţii, în data de 22 şi 23 martie, la Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale a Universităţii „Constantin Brâncuşi”, alături de regizorii şi realizatorii filmelor. Intrarea este liberă.

Joi, 22 martie, de la ora 18.00, vor rula filmele: „Cine iubeşte şi lasă”, de Victor Găluşcă, „Mereu pe fugă, dar nu şi astăzi”, regia Ioana Grigore,  „Variaţiuni pe un nume”, de Violeta Gorgos, şi „Varză, cartofi şi alţi demoni”, în regia lui Şerban Georgescu.

Vineri, 23 martie, tot de la ora 18.00, vor fi prezentate filmele: „Interzis… la apă plată!”, în regia lui Ioan Vintilă, „O viaţă ratată”, regizat de Eugeniu Bocancea, „Rise Up”, de Adrian Moisoiu şi Marius Mihordescu, dar şi „Camera obscură”, film a cărui regie este semnată de Gheorghe Preda.

Filmele au fost realizate în anii 2016 sau 2017. Evenimentul se desfăşoară în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Jiu, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Târgu Jiu şi Universitatea „Constantin Brâncuşi”.

Vizualizări: 943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: