Necrolog Nicolae Mischie

Zdrobiţi de durere, soţia şi copiii anunţă plecarea de lângă ei a mult iubitului soţ şi tată, Nicolae Mischie. Te iubim infinit! De azi înainte vei trăi prin fiecare dintre noi şi prin fiecare iniţiativă notabilă pe care ai adus-o la viaţă.

Nicolae Mischie a fost profesor de istorie la Şcoala Generală din comuna natală Godineşti, profesor şi director la Liceul pedagogic Târgu-Jiu, apoi profesor universitar şi prorector la Universitatea „Constantin Brâncuşi”, deputat în Parlamentul României, ales senator în anul 2000, preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj între anii 1996 şi 2004, iar în legislaturile 1996-1998 şi 1998-2000 a fost membru al Congresului Puterilor Locale şi Regionale din cadrul Consiliului Europei la Strasbourg.

Nicolae Mischie a fost o personalitate marcantă la nivelul judeţului Gorj şi la nivel naţional. S-a remarcat drept unul dintre cei mai activi şi prolifici politicieni gorjeni. A fost un om de acţiune, energic, un suflet mare şi generos, care a ajutat mulţi oameni să îşi rezolve problemele cu care s-au confruntat.

Om demn, cu o personalitate puternică, un adevărat patriot local, a reuşit să ducă la bun sfârşit multe realizări notabile pentru judeţ, între care şi înfiinţarea Universităţii „Constantin Brâncuşi”, schimbând astfel destinul mai multor tineri gorjeni şi nu numai.

Să ai drum luminos spre veşnicie, dragul nostru drag! Dumnezeu să îţi dea un colţ de rai şi să te aibă în pază!  

Sicriul cu corpul neînsufleţit va fi adus la casa din Târgu-Jiu, str. Tudor Vladimirescu, nr. 73, miercuri, 18.04.2018, în jurul orei 20.30. Vineri, 20.04.2018, în jurul orei 12.00, va fi depus în holul clădirii Prefecturii şi Consiliului Judeţean Gorj, până sâmbătă, 21.04.2018,  ora 12.00, când va fi înmormântarea la Cimitirul Municipal din Târgu-Jiu.

Vizualizări: 1,210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: