A renunţat la primărie pentru afaceri

Comuna gorjeană Arcani a rămas fără viceprimar. Liberalul Cosmin Vijulan şi-a dat demisia din funcţie şi s-a apucat de afaceri. Acesta coordonează o firmă specializată în construcţii şi desfăşoară activitate în mai multe zone din ţară.

La nici doi ani de la alegerea sa în funcţia de viceprimar al comunei Arcani, Cosmin Vijulan şi-a depus demisia. Fostul vice a preferat banii din afaceri în locul salariului de bugetar. „Domnul viceprimar a plecat în privat. E alegerea fiecăruia. Fiecare alege ce e mai bine pentru el. De la 1 aprilie, dumnealui şi-a depus demisia. Desfăşoară o afacere în domeniul construcţiilor, confecţii metalice, montaje. Între timp, a reuşit să încheie nişte contracte avantajoase. Deja prestează activitate şi în Gorj, dar şi în ţară”, a declarat primarul Aristică Coiculescu.     

Primarul comunei Arcani crede că localitatea nu va mai avea viceprimar până la următoarele alegeri. Motivul? Niciun consilier local nu doreşte cu tărie să ocupe acest post. „Urmează să vedem dacă vom mai alege un viceprimar sau nu. Am avut discuţii cu toţi consilierii. Indiferent de la partidul de la care provin, sunt oameni aşezaţi, cu slujbe şi nu există o dorinţă foarte mare din partea nimănui. Mandatul de viceprimar este pe un termen limitat, mai ales că sunt 2 ani şi puţin până la alegeri. Să pleci dintr-o slujbă, să vii aici… Mulţi dintre ei lucrează în privat. În privat, nu ştii dacă te mai poţi întoarce acolo”, a mai spus primarul Coiculescu.

Consiliul Local Arcani este format din 9 consilieri locali. Şase sunt de la PNL şi trei de la PSD. Cosmin Vijulan nu a renunţat şi la mandatul de consilier local.

Vizualizări: 1,841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: