„Niciun club din România n-a primit banii pe care i-a primit Pandurii de la stat!”

„Pandurii Târgu Jiu ar fi rezistat în prima ligă dacă foştii conducători s-ar fi gândit şi la viitor”, o spune primarul Marcel Romanescu, subliniind că o „pepinieră” de jucători ar fi salvat gruparea de fotbal de la retrogradare. În plus, „niciun club din România nu a primit, în ultimii 28 de ani, banii pe care i-a primit Pandurii”, a mai declarat primarul din Târgu Jiu.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, la Radio Accent, că banii Pandurilor nu au fost administraţi corect. Din acest motiv, clubul a şi ajuns în prăpastie. „Niciun club din România nu a primit în ultimii 28 de ani banii pe care i-a primit clubul Pandurii Târgu Jiu de la entităţi de stat. Aici vorbim de Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Judeţean, Primăria Târgu Jiu. Când primeşti bani de la astfel de entităţi trebuie să-i administrezi într-un mod corespunzător, ca şi cum ar fi banii tăi”, a declarat Romanescu.

Dacă nu ar fi semnat contracte prea mari pentru club şi ar fi investit mai mult în tineri, echipa rămânea pe prima scenă a fotbalului românesc, consideră Romanescu. „Eu le reproşez celor care au condus acest club faptul că nu s-au gândit la viitor. S-au gândit doar la prezent, la contracte foarte mari cu oameni care şi-au făcut treaba pe moment, dar nu au avut nicio legătură sufletească cu Pandurii. Trebuia să crească o pepinieră pentru că te puteai aştepta oricând că nu vor mai veni bani într-o zi de la Complexul Oltenia şi atunci puteai trăi aşa cum trăieşte Viitorul Constanţa, din propria pepinieră”, a mai adăugat edilul.

Vizualizări: 2,948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: