Petrolul Bustuchin îşi joacă şansa la promovare

Campioana Gorjului, Petrolul Bustuchin, îşi joacă pe 30 iunie şansa de a promova în Liga a 3-a. O şansă mică, atâta vreme cât a pierdut meciul tur, de la Chişineu Criş, la patru goluri diferenţă. Oaspeţii vin în Gorj liniştiţi, dar nu relaxaţi, spune antrenorul Abrudean.

Petrolul Bustuchin a pierdut cu 4-0 meciul tur, de la Arad, astfel că mai are o şansă extrem de mică la promovare. „90% am pierdut şansa de promovare. Ne-am bătut singuri”, spunea antrenorul gorjenilor, Mihai Dinu, după acel eşec. 

Adrian Abrudean, antrenorul de la Chişineu Criş, susţine că mai este un pas mic până la promovare. „E limpede, acel 4-0 din tur ne conferă o linişte, dar ea nu se va transforma în relaxare, sub nicio formă. Trebuie să fim concentraţi pe toată durata partidei şi eu sunt convins că băieţii vor face un joc organizat şi inteligent. Obiectivul e clar, obiectivul e promovarea, dar vreau ca şi la acest meci să arătăm că suntem echipa mai bună şi că merităm să accedem mai sus”, a spus Abrudan.

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, la Bustuchin. Echipa oaspete a plecat încă de joi din Arad, urmând să facă un popas la Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: