Niculina Stoican, cum nu a mai fost văzută niciodată

Fără machiaj și fără costum popular, fără tocuri înalte și coafuri pompoase, îmbrăcate sport, Niculina Stoican, Irina Zoican și Georgeta Corlan Enache au participat la o amplă acțiune de sterilizare a animalelor desfășurată în comuna Balta din județul Mehedinți. Cele trei artiste au fost voluntare la acțiunea organizată de Asociația Pro Animals.

„La Balta, Mehedinți, am fost martora unuia dintre cele mai impresionante acțiuni pe care le-am putut vedea, cu oameni cu un suflet mare, cum rar am putut să vad vreodată”, a postat Georgeta Corlan pe pagina de socializare.

Aceasta a fost impresionată de implicarea colegelor de breaslă. „Doamna Irina Zoican și doamna Niculina Stoican v-am văzut cum nu vă știam. Nu ați fost solistele noastre renumite, nu ați fost nici primar și nici director, dar eu personal v-am văzut cu cei mai frumoși ochi. V-am văzut mângâind și curățind suflete nevinovate de pisicuțe și căței, v-am văzut curățind după ei, v-am văzut voluntari sterilizarea gratuită a cățeilor și pisicuțelor“, a mai scris Georgeta Corlan.

Irina Zoican nu este doar cântăreață, ci și primar la Balta, iar Niculina Stoican este director la Ansamblul „Maria Tănase“ din Craiova.

Galerie foto




Vizualizări: 5,339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: