Nikolic are toată susţinerea fanilor

Fanii Energiei au găsit un mod inedit de a-şi manifesta ataşamentul faţă de antrenor şi jucători. Au lipit ieri afişe cu fotografii şi mesaje pentru favoriţi în încercarea de a-i convinge pe şefi să le păstreze antrenorul la echipă, dar şi pe cei mai buni jucători. Fanii aveau deja informaţii că ieri se vor negocia noile contracte şi conducerea va avea o întâlnire cu antrenorul Slobodan Nikolic. Mesajele şi bannerele au fost afişate ieri dimineaţă, dar aseară au avut ocazia să mai vadă o parte din ele şi jucătorii care au venit să discute cu antrenorul. O parte din ei chiar le-au fotografiat pentru a le trimite celor care nu erau de faţă. Aceştia s-au declarat încântaţi de imaginaţia fanilor lor şi de ataşamentul de care dau dovadă. Mesajele postate pe geamurile sălii erau adresate lui Porter Troupe, Louis Darby, Slobodan Nikolic dar şi fiului acestuia, Stefan Nikolic.

În general suporterii îi cer antrenorului Slobodan Nikolic să nu plece de la Energia, în timp ce lui şi Troupe le mulţumesc pentru spectacol şi îi roagă să rămână la Târgu Jiu. Dorinţa suporterilor poate fi satisfăcută doar de conducerea secţiei de baschet care a demarat deja discuţiile pentru noul sezon. „O să discut cu domnul Nikolic şi cred că în principiu dânsul va continua la Energia. Dacă nu vrea bani în plus şi o să-şi vadă de treaba lui, respectiv de antrenorat, vom continua împreună”, a spus preşedintele Marius Vlaicu, care a purtat deja unele discuţii preliminare cu antrenorul: „Am discutat cu antrenorul Nikolic şi s-a arătat dispus să continue. Sunt şanse mari să prelungim contractul, însă o să pun acolo o condiţie, să ne calificăm în playoff”.

Nikolic şi-a arătat şi el disponibilitatea de a rămâne şi mai rămâne doar ca în aceste zile cele două părţi să bată palma şi pentru noul sezon.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: