Ninsori abundente la Rânca! Şoferii pot urca doar cu lanţuri antiderapante

Condiţiile meteorologice din zona montană Rânca îngreunează traficul rutier. Drumul este acoperit de zăpadă aşa că accesul se face numai cu lanţuri antiderapante.

 

„Poliţia Rutiera a instituit un filtru la km 22, pentru montarea lanţurilor antiderapante. Ninge în continuare. Suntem tot sub cod galben de ninsori abundente şi viscol aşa că facem un apel la toţi conducătorii auto să nu vină în zona montană dacă nu au în dotare lanţuri, excepţie fac autovehiculele cu tracţiune integrală 4x4”, a declarat Cristi Tudor, reprezentant al DRDP Craiova.

"Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Poliției Orașului Novaci execută un filtru rutier pe DN 67 C, la ieșirea din orașul Novaci spre stațiunea Rânca, ocazie cu care participanții la trafic sunt informați să circule cu atenție sporită întrucât în zonă se circulă în condiții de vizibilitate redusă. De asemenea, conducătorilor auto care nu au autoturismele dotate cu lanțuri antiderapante nu li se permite continuarea deplasării", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj

Meteorologii anunţă precipitaţii abundente pe tot parcursul zilei.

Galerie foto




Vizualizări: 1,339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: